A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ДРАБІВСЬКА ГІМНАЗІЯ
Набутівської сільської ради Черкаського району Черкаської області

Дата: від до Скинути

Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек

Щорічно у жовтні проводиться Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек. Організована в бібліотеці книжкова виставка «І добро, і мудрість-все від книги» зацікавила учнів виданнями, які знайомлять з розвитком писемності, з історією книги, бібліотеки, розкривають значення книги, як найважливішого засобу людського пізнання, роль бібліотеки в становленні особистості.

09:19 16.10.2023

Урок єдності

6 жовтня о 12:00 Національний проєкт із медіаграмотності «Фільтр» Міністерства культури та інформаційної політики і «Суспільне мовлення» провели Всеукраїнський урок єдності для школярів.

13:10 06.10.2023

Всесвітній день захисту тварин

Всесвітній день захисту тварин відзначають 4 жовтня. Це свято допомагає об’єднати зусиллям усіх, хто дбає про домашніх і бездомних тварин.

14:56 04.10.2023

День захисників і захисниць України

1 жовтня з нагоди Дня захисників і захисниць України, свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня українського козацтва з метою виховання дітей у дусі патріотизму, глибокого розуміння історії свого народу, національної ідентичності, самобутності у Драбівській гімназії пройшов Флешмоб, тематичні виховні години «Вітаємо майбутніх захисників і захисниць», «Нащадки козацької слави». Учні взяли участь у піднятті прапора в центрі села.

14:48 01.10.2023

День МИРу

Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба в Україні. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина. Мир не означає програти війну, мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і спокою в країні.

13:20 21.09.2023

Спортивні змагання

Сьогодні учні початкових класів відвідали спортивні ігри на базі Нетеребської гімназії і привезли звідти багато позитивних емоцій. Дякуємо за чудове свято колективу Нетеребської гімназії, голові Набутівської сільської ради Величко Ірині Вікторівні, Виконавчому комітету Набутівської сільської ради та начальнику відділу освіти Михайлюк Юлії Олегівні.

13:20 19.09.2023

Вибори президента школи

На цьому тижні у Драбівській гімназії пройшли вибори президента. Було всього три кандитати на пост майбутнього президента школи: Васілєнкова Анастасія, Слободяник Валерія та Циганок Анастасія. Всі підійшли до цього серйозно. Зробили плакати в яких вказали, що планують зробити для школи та провели передвиборчу агітацію. Голосування було таємним, участь в ньому брала вся школа: учні та вчителі.

14:39 15.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень