A A A K K K
для людей з порушеннями зору
ДРАБІВСЬКА ГІМНАЗІЯ
Набутівської сільської ради Черкаського району Черкаської області

Сторінка на стадії наповнення.

Дата: від до Скинути

38 роковини Чорнобильської катастрофи

Сьогодні відзначається річниця Чорнобильської катастрофи, однієї з найбільших техногенних катастроф у світовій історії. Це нагадує нам про важливість безпеки, відповідальності за довкілля та перспективи розвитку енергетики.

11:54 26.04.2024

БЕСІДА "ПРОТИДІЯ БУЛІНГУ"

Старший інспектор СЮП Черкаського РУП ГУНП в Черкаській області, капітан поліції Попович Богдан Миколайович, та поліцейський офіцер громади СВГВП Черкаського РУП ГУНП в Черкаській області, майор поліції Бойко Володимир Сергійович, долучилися до протидії булінгу, провівши важливу бесіду в Драбівській гімназії, де акцентували увагу на значенні поваги та підтримки між однокласниками. Вони спільно з учнями обговорили стратегії запобігання насильству та залякуванню.

09:47 26.04.2024

ДЕНЬ ЗЕМЛІ

День Землі - це час для нас згадати про важливість дбайливого ставлення до нашої планети та природних ресурсів. 22 квітня ми вшановуємо Землю, наш спільний дім, та зобов'язуємося зберегти її для майбутніх поколінь. Пам'ятайте про значення відповідальності за навколишнє середовище і про те, що кожен з нас може зробити свій внесок у збереження природиhttps://www.facebook.com/reel/627277019599296

09:36 22.04.2024

"КРУТИЙ ЗАМІС"

6 квітня учні Драбівської гімназії побували на захоплюючому мистецькому фестивалі "Крутий Заміс" у Холодному Яру на Чигиринщині. Під час цієї незабутньої події учням вдалося не лише насолодитися виступом рок-фольк гурту "Крутий Заміс" та українською музикою, а й придбати унікальні вироби від талановитих майстрів та насолодитися захоплюючими казками від відомого казкаря Сашка Лірника. Після смачного обіду діти з великим захопленням розважалися на святі, відчуваючи особливу енергію цього місця!

09:36 11.04.2024

СУБОТНИК

Суботник у нашій школі був неймовірним! Разом з учнями та вчителями ми впоралися з багатьма завданнями: прибрали територію, висадили нові квіти. Дякуємо усім за активну участь та підтримку! #суботник #екологія #спільнізусилля

09:36 10.04.2024

210-РІЧНИЦЯ Т.Г. ШЕВЧЕНКА

З нагоди відзначення 210-річниці славетного Кобзаря у нашому закладі було проведено тематичну годину.

10:20 09.03.2024

ДРУГА РІЧНИЦЯ ВІЙНИ

Сьогодні — друга річниця початку повномасштабного вторгнення. Наші захисники і захисниці щодня роблять все можливе, щоб зовсім скоро в Україні пролунала пісня Перемоги.

09:38 24.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень